Anasayfa

İşletim sisteminiz Flash Öğeleri Desteklemiyor.
Yüklemek için tıklayınız.

İşletim sisteminiz Flash Öğeleri Desteklemiyor.
Yüklemek için tıklayınız.

İşletim sisteminiz Flash Öğeleri Desteklemiyor.
Yüklemek için tıklayınız.

 

 ZELFLEX

 Pnömatik Gerdirmeli (Üniversal) Çerçeve Sistemleri:

Sundukları avantajlar nedeni ile üniversal çerçeveler standart çerçevelerin (ipek gerdirmeli) yerini almaya başlamıştır. İpek yapıştırma çerçeveli eleklere göre üniversal çerçevelerin sundukları avantajlardan başlıcaları aşağıda yer almaktadır;
 

·          Düşük toplam maliyet

·          Depolama alanından tasarruf

·          Kolay montaj

·          Tüm çalışma alanı boyunca dengeli yüzey gerilimi


SMT stencillerin montajı kolayca yapılan üniversal çerçevelerde pnömatik veya mekanik gerdirme ile daha dengeli yüzey gerilimi sağlanabilmektedir.

Bu çerçeveler için uygun üretilen SMT stencillerde montajda gerekli pim montaj delikleri açılmakta, daha sonra montaj delikleri pimlere oturtularak basınçlı hava yardımı ile gerdirme işlemi yapılmaktadır.

Gerdirme işlemi tamamlandıktan çerçeve dört köşeden kilitlenmekte ve bundan sonra basınçlı hava gereksinimi olmamaktadır.

Her stencil için bir çerçeve satın almak zorunluluğu ortadan kalktığı için maliyet avantajı sağlanmaktadır. Aynı üniversal çerçeveye çok kısa sürede farklı stenciller takılabilmektedir. Yine her stencil için bir çerçeve bulundurma ihtiyacı ortadan kalktığı için depolama alanından da tasarruf sağlanmaktadır.

ZelFlex Z4P üniversal montaj çerçeveleri bilinen tüm baskı makinelerine uygun olarak üretilmektedir.

Firmamız ZelFlex (LPKF) üniversal çerçeve sistemlerinin Türkiye satışını da yapmaktadır. Mekanik gerdirmeli Zelflex ZR, Pnömatik olarak gerdirme yapılan Zelflex Z4P, Zelflex Z4P slim ve son dönemin en gözde üniversal çerçevesi  Zelflex Protect tüm baskı makinelerine uygun üniversal çerçeve modelleri sunmaktadır.

ZelFlex Z4P :

LPKF firmasının ürettiği pnömatik gerdirmeli üniversal çerçeve sistemidir. Pim montaj delikleri açılarak üretilen SMT Stencil, Z4P montaj pimlerine yerleştirildikten sonra basınçlı hava yardımı ile gerdirme işlemi yapılır. Çalışma esnasında basınçlı hava gereksinimi olmamaktadır.

Zelflex Z4P çerçeve kalınlığı 33 mm dir.

Daha küçük makineler için çerçeve kalınlığı 25 mm olan Zelflex Z4P Slim modelleride bulunmaktadır.

Zelflex Protect:

Zelflex Protect sistemi hem stencilin temizlik ve depolanması sırasında korunması hemde montaj ve diğer işlemler sırasında operatörün stencilin keskin kenarlarından yaralanmaması için geliştirilmiş koruma çerçeveli modeldir.

Stencilin imalatında üretici tarafından koruma çerçevesi monte edilerek tüketiciye gönderilmektedir. Operatör tarafından Zelflex Protect Universal çerçevesine yerleştirilen  koruma çerçeveli stencil basınçlı hava ile gerdirilmektedir.

Çalışma esnasında basınçlı hava bağlantısı ihtiyacı olmamaktadır.

ZelFlex ZR:

Zelflex in mekanik olarak gerdirme yapılan modelidir.
ZelFlex ZR Modelleri

       
Zelflex Videoları...

ZelFlex_Z4P

ZelFlex_Protect
ANASAYFA
 

ANASAYFA

HAKKMIZDA

STENCIL

MİKRO KESİM

ZELFLEX

ÜRETİM

SİPARİŞ FORMU

İLETİŞİM

 
Adres. Mimar Sinan Mah. YEDPA BULVARI No.1 YEDPA Ticaret Merkezi F Cad. No. 60 Ataşehir / İSTANBUL
Tel. +90 216 660 12 44  -  Fax. +90 216 660 12 37  -  E-Mail. info@beklazer.com.tr
© Copyright © 2009 BEK Lazer Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. Tüm Hakları Saklıdır.